Namestitev SW s spleta

Spodaj je opisan postopek za namestitev SolidWorks programskih rešitev neposredno s spleta (ne z DVD-ja). Tako namestitev svetujemo predvsem takrat, ko je že na voljo novejši servis pack (SP) določene verzije SW, saj na DVD-ju pride vedno prvi SP določene verzije, to je SP0.

1. Greste na SW Customer portal in se logirate s svojim SW uporabniškim imenom (e-mailom) in geslom (enakim, kot ga uporabljate za MySolidWorks portal).

2. Kliknete na opcijo "Downloads and Updates" (če opcija ni odklenjena, morate pred tem še registrirati svoj produkt pod Register My Products).

3. Na strani Downloads izberete ustrezno verzijo SW iz spustnega seznama ter kliknete na vrstico z željenim service packom - priporočamo zadnjega uradnega, ki je na razpolago.

4. Sprejmete licenčne pogoje.

5. Kliknete na povezavo "Download", da si namestite osnovni set instalacijskih datotek.

6. Poženete in razpakirate prenešeno .exe datoteko.

7. Instalacija se zatem običajno samodejno zažene. Predlagamo, da jo prekličete in ponovno ročno zaženete razpakirano setup.exe datoteko v načinu administratorja (desni klik > 'Run as administrator' oz. 'Zaženi kot skrbnik').

8A. Sledite ustaljenemu postopku instalacije. Potrebne instalacijske datoteke se bodo prenesle med sami popstopkom instalacije.

8B. Če želite prenesti vse instalacijske datoteke (za vse SOLIDWORKS programske rešitve) naenkrat, izberete v prvem koraku Instalation managerja opcijo "Download and Share all files".

  • 4
  • 04-Apr-2019
  • 236 Views